امروزه با تبدیل شدن جزیره ی قشم به مرکزی برای تجارت و داد و ستد، سفر به این جزیره رونق گرفته است و تورهای مسافرتی قشم به یک عضو جدا نشدنی در میان ایرانگردان و حتی مسافران خارجی می باشد.
مسافرت به قشم در هر فصلی که باشد جذاب است، البته که فصل تابستان جزیره ی قشم بسیار گرم است و مخاطبان خاص خودش را دارد. در صورتیکه قصد دارید اقامتگاه های بوم گردی را برای اقامت کنید، در نهایت فرقی ندارد که در کدام فصل به قشم سفر می کنید چرا که این اقامتگاه ها با توجه به معماری ویژه اقامتی راحت و خاطره انگیز را برایتان خواهد داشت.
در ادامه به معرفی اقامتگاه های بومگردی قشم پرداخته ایم.
اقامتگاههای بومگردی، نشانگان جزیره قشم
جزیره ای بکر و آرام که با سفر به آن خاطره ای به یادماندنی را خواهید ساخت. قشم عنوان جزیره ای با عجایب هفتگانه را دارد که در تاریخچه ای طولانی دارد و در هر دوره ای نامی برای آن انتخاب کرده اند.
این جزیره ی زیبا از دیگر جزایر ایران خلوت تر است و وجود بومیان این منطقه باعث شده تا بتوانید در بافت سنتی و دست نخورده قشم تجربه ی شگفت انگیزی از سفر داشته باشید.
در جزیره ی قشم در دل همین بافت سنتی، بسیاری از خانههای محلی که بزرگ بودند و قابلیت مهمانپذیری بیشتری داشتهاند در نهایت تبدیل به اقامتگاههای بومگردی شده و بیش از اینکه به فکر درآمدزایی باشند، به معرفی سبک سنتی زندگی بومیان قشم و آداب و رسوم آن بپردازند.
این اقامتگاه ها به جای هتل ها و سوئیت های مدرن که فضایی تکراری دارند، می تواند چند روزی سبک زندگی جنوبی را برای شما داشته باشد.
اقامتگاه بومگردی لرد قشم
شهر سوزا در قشم می تواند یکی از مقاصد سفرتان باشد. اقامتگاه بوم گردی لرد در شهر سوزا یکی از زیباترین اقامتگاه های این منطقه است. این اقامتگاه همرنگ شهر سوزاست و معماری قدیمی و پنجره های رنگی و وجود انواع اتاق های سنتی آن را متفاوت و جذاب تر می کند.
حتی اسم اتاق های این اقامتگاه برای گردشگران جالب توجه است و خبری از اسامی چون سینگل و تویین و از این دست اسامی نیست. نام اتاق های این اقامتگاه بوگردی به این صورت است که حجله نام اتاق های دو نفره است. اتاق بادگیر با توجه به قرارگیری در کنار بادگیر خانه، هوایی خنک و مطبوع دارد. اتاق ساوات که خانوادگیست و شش نفر را در خود جا میدهد.
این اقامتگاه رستوران ندارد و فقط مسافران یک وعده صبحانه محلی خوشمزه را از اقامتگاه بومگردی لرد دریافت میکنند.
اقامتگاه بومگردی ساحلی فردیس قشم
اقامتگاه بومگردی ساحلی فردیس در همسایگی آبهای نیلگون خلیج فارس،در خیابان ساحلی جزیره قشم قرار گرفته است.
شنیدن صدای امواج آب در هر زمانی می تواند لذت بخش باشد. همچنین گفتنی است که این اقامتگاه کاملا سنتی و بافتی از گل و خشت دارد و به شکل کله قند ساخته شده است.
یکی از نمونه های نادر از بدویترین خانههای ساحلی در جنوب ایران است، در نزدیکی ساحل این اقامتگاه آلاچیق هایی ساخته شده است که برای صرف صبحانه، نهار و شام مورد استفاده قرار می گیرد. این اقامتگاه بوم گردی در ۵۵کیلومتری مرکز جزیره قرار گرفته و جایی بی سروصدا و آرام برای آرامش و تمرکز است. همچنین گفتنی است که فاقد رستوران می باشد.
اقامتگاه بومگردی ناخدا امینی
اقامتگاه بوم گردی ناخدا امینی، درست در همسایگی جنگلهای حرا قرار گرفته است. جنگل های حرا یکی از جاذبه های شگفت انگیز این جزیره است، با اقامت در اقامتگاه بومگردی ناخدا امینی به سواحل خلیج فارس دسترسی راحتی دارید و خیلی راحت با پای پیاده می توانید به ساحل بروید.
این اقامتگاه در نزدیکی فرودگاه است و همچنین تنگه چاهکوه در فاصله ای نیم ساعته قرار دارد.
برای تجربه ی تفریحات آبی قشم می توانید از این اقامتگاه با پای پیاده به ساحل بروید.
اقامتگاه بومگردی ناخدا امینی دارای رستوران است و این امکان را به میهمانان خود میدهد تا غذاهای محلی مورد علاقه خود را به اقامتگاه سفارش دهند و از تجربه میل غذای محلی لذت ببرند.
اقامتگاه بومگردی نچیدار قشم
این اقامتگاه چند باب اتاق دارد و کوچک و با صفاست که در روستای نچیدار قرار گرفته است. این اقامتگاه دارای تنوری است که میتوانید از نان سنتی آن لذت ببرید.
بازار روستای چاهو برای تهیه غذای محلی بهترین گزینه است. سد گوران، دره تندیس ها و فرودگاه بین المللی قشم در فاصله ی نیم ساعته از این اقامتگاه قرار دارد.
اقامتگاه بومگردی فانوس قشم
اقامتگاه بومگردی فانوس در دل روستای سهیلی و در کنار غار نمک قرار دارد. برای اقامت شبانه این اقامتگاه بی نظیر است. اقامتگاه بومگردی فانوس به خاطر نزدیکی به ساحل لاکپشتها، مورد توجه بسیاری از مسافران و گردشگران قشم قرار گرفته است.
می توانید شبانه از اقامتگاه به ساحل بروید و انبوهی لاک پشت را در ساحل تماشا کنید که به همراه نوزادان تازه متولد شدهشان به سمت امواج خلیج فارس حرکت میکنند.
غار نمک هم که در نزدیکی این اقامتگاه است و برای جذب انرژیهای خاص نمک، بد نیست ساعتی را در این غار بگذرانید.
صبحانه اقامتگاه بومگردی فانوس رایگان است اما برای صرف نهار و شام، خودتان باید آستین بالا بزنید و دست به کار شوید.